Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2007

a "shoot the dog" story: ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΝΕΟ-ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΑΣ

«Σε αντίθεση με προγενέστερες μελέτες της Ψυχομετρίας που κατέδειχναν ότι στις οριακές περιοχες του Συγκεντρωτικού Δομικού Φάσματος τα Υποκείμενα αποξενώνονται ταχύτερα, και ότι στο βέλτιστο σημείο της συνάρτησης, πλήρης έλεγχος καθίσταται πειραματικά επιτεύξιμος, νεότερες έρευνες που χρησιμοποίησαν τα στατιστικά στοιχεία του μεγάλου Κοινωνικού Πειράματος της μέσης και ύστερης δευτέρας περιόδου αναθεώρησαν τα συμπεράσματά τους μετά και από το τέλος της ά φάσης της τρίτης περιόδου σε ευρείας έκτασης δείγμα με in vivo πειραματική εφαρμογή.

Συμπεράσματα που διαπίστωναν την κάμψη της παραγωγικότητας και την ικανότητα των υποκειμένων να παράγουν αυτοδύναμες ξενωτικές αντανακλάσεις του εαυτού τους με μεγάλη προσαρμοστικότητα, θεωρήθηκαν επαρκής αιτιολογητική βάση για το ρήγμα στην διαδικασία ελέγχου. Αντίστοιχα δημιουργήθηκαν μοντέλα συμπεριφορικής αξιολόγησης των υποκειμένων από έναν πυρήνα ρηξικέλευθων επιστημόνων που ισχυρίζονταν ότι μπορούσαν να εφαρμόσουν στην πράξη από που ονομάστηκε Νέο-Ψυχομετρία.

Πολλαπλές και χρονοβόρες δοκιμές απετέλεσαν τροφή για την ανάδειξη και σταδιακή επικράτηση της αντίληψης, ότι, η κλασσική Ψυχομετρία που εξαφανίζοντας κάθε είδους αρχετυπική αναφορά από τα Νέα-Ψυχικά (Δοτά) Περιβάλλοντα των υποκειμένων είχε οδηγήσει στην ανάδυση ασυμπτωματικών παραβατικών χαρακτήρων με ικανότητα απώθησης, δηλωτική της ψυχικής αυτενέργειας, ήταν πλέον επιτακτικά αναγκαίο να αναθεωρηθεί.

Η Νέο-Ψυχομετρία, χρησιμοποιεί κλασικές αναφορές της μέσης Δευτέρας Περιόδου, εφαρμόζοντας το πρόγραμμα Διάψευσης της Κινητικότητας Αγαθών Προτύπων και εξαπολύοντας ταυτόχρονα ένα πολυέξοδο και πολυμέτωπο αγώνα εναντίον των Μηχανικών Απολύτρωσης του Ανθρώπινου Καπηλευτικού Ορμέμφυτου, χρηματοδοτώντας ακόμη και την φράξια των Ριζοσπαστών Μηχανικών που δραστηριοποιείται στις παθολογικές μορφές της Kαπηλείας.

Η αναπαραγωγή και διάψευση κάθε δυναμικής παράστασης συμπεριλαμβανομένης και της Κινητικότητας Αγαθών Προτύπων θεωρήθηκε ως το αποτελεσματικότερο πρωτόκολλο εφαρμογής για τον πειραματικό έλεγχο των Υποκειμένων.

Στα πλαίσια που εκθέσαμε ως άνω, η παρούσα εργασία δεν θα πρέπει να θεωρηθεί παρά ως ένα μικρό μόνο κομμάτι του τεράστιου έργου που απομένει να συντελεστεί για την περάτωση της βέλτιστης λειτουργίας των Βιο-Νευρώνων του Αστικού Συμπλέγματος. Ευχαριστούμε τους συναδέλφους του τμήματος Κυβικής Τηλεψυχομετρίας που συγκεντρώνει στοιχεία από την κοινωνική και πολιτιστική εφαρμογή που αποδεικνύουν δυσλειτουργίες των Βιο-Νευρώνων. Στο παρόν, χρησιμοποιούμε αναλυτικά πρότυπα από το συμπεριφορικό πεδίο της πολιτιστικής-κοινωνικής εφαρμογής της ΚΤΨ, τα οποία εκθέτουμε οριζόντια καθώς δεν επιθυμούμε να επικαλύψουμε αθελά μας πεδία άλλων συναδέλφων προχωρώντας σε κάθετη ανάλυση. Εν τούτοις σε ένα πρώτο επίπεδο και μόνο ενδεικτικά το επιχειρούμε για την επιστημονική αυτοτέλεια του παρόντος. Ελπίζουμε το ανα χείρας σύγγραμμα να αποτελέσει εφαλτήριο για περαιτέρω αξιολογήσεις και εφαρμογές κλίμακας.

4 σχόλια:

  1. "Η Νέο-Ψυχομετρία, χρησιμοποιεί κλασικές αναφορές της μέσης Δευτέρας Περιόδου, εφαρμόζοντας το πρόγραμμα Διάψευσης της Κινητικότητας Αγαθών Προτύπων και εξαπολύοντας ταυτόχρονα ένα πολυέξοδο και πολυμέτωπο αγώνα εναντίον των Μηχανικών Απολύτρωσης του Ανθρώπινου Καπηλευτικού Ορμέμφυτου, χρηματοδοτώντας ακόμη και την φράξια των Ριζοσπαστών Μηχανικών που δραστηριοποιείται στις παθολογικές μορφές της Kαπηλείας."

    ΕΡΩΤΗΣΗ:
    Σε περιπτώσεις προηγμένης καμπουροδεινοσαυριασης, και ύστερα από μεθόδους αναδιάπλασης του μαστού σε ένα πληρέστερο μέλος, ποιο πιστεύετε οτι είναι η καταλληλότερη ψυχομετρική θεραπεία ώστε να αποδίδει περισσότερη ηδονή η μάστιγα(εκ του μαστιγίου) της χαζογιαγιο-με πολλά τικ- πουτάνας, που ψωνίζεται σε WOW περιοδικά σχεδιαστών μόδας και σε παρεμφερή στοιχεία του Αστικού Συμπλέγματος;

    Με σεβασμό στην δουλειά και στην αφοσίωση σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. my dearest Agis Roumis,

    I have not come to understand yet your precious remark on the kampourodeinosavriasis issue, however I am very much obliged to you for reading my posts on neo-Psychometry. Next time, please try to establish your thoughts on a more orthologically orientated text, common language syntax would be most preferable.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφήνω σχόλιο προτωτυπώντας!Δεν έχω διαβάσει ακόμα το ψυχωτικό σου κείμενο. Πρώτα απ'όλα τι κάνεις ψαρά όλα καλά; Εγώ είμαι Αθήνα και ξεκίνησα δουλειά.Τι νέα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όμορφα ρε φίλε, thanks για τη βίζιτα, είναι τιμή μας να φιλοξενούμε τον Lak..ρίξε κ ένα βλέφαρο στα πολιτικά μου, είναι original material. Πες και του plagal παρεπιπτόντως, μπορεί να ενδιαφέρεται. Διάβασα τα σχόλια για τον Γκρέκο, δεν το έχω δει αλλά δυστυχώς συμφωνώ μαζί σου, ψιλοσούπα η φάση. Συμφωνώ και με plagal gia ton 16o αι, τα λέει και ο Bernard Lewis, ψάχτο. Πού έπιασες δουλειά; άντε με τα πρώτα γκαφρά να παίξει και κένα κέρασμα ποτάκι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή