Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2007

ευ: Ε(υχετήριο) Υ(πόμνημα)

(ήταν κ είναι για τον φίλο π- ας το διευρύνουμε όμως..)
Χρόνια πολλά!
Πιάσε τον ρυθμό της πόλης...
Μπες στα όνειρα του Μέγα-Συμπλέκτη...
Είναι μάταιο να αντιστέκεσαι αφού γεννήθηκες αστικότροπος!
Ανήκεις στο Σύμπλεγμα, στους Νεωτεριστές Καλλιτέχνες αλλά και στο Σκιώδες Αυνανιστικό Τάγμα...
Αυτή είναι η κληρονομιά που προβλέπεται να δώσεις στα παιδιά που θα κάνεις, στα μούλικα ελληνόπουλα, στους φορείς του μέλλοντος μας, στα πανάκριβα πριγκηπόπουλα που κατεβαίνουν ένα-ένα φορώντας πάμπερς από μετάξι και κρατάνε πολύχρωμα γλιφιτζούρια Αβάνας, με ύφος Ελίζαμπεθ Τέηλορ στο «Αντώνιος και Κλεοπάτρα.»
Κι αν σου κάτσει βλάχος πεθερός, θα τον ρουφήξει κι αυτόν ο Ελεγκτής...
-Μπορείς φυσικά να βάλεις φωτιά στη βραδιά σαλτάρωντας πάνω στα τραπέζια του Κράτους και της υπουργικής ρεντικότας- Μπορείς να παλέψεις την είσοδό σου στη φαραωνική συντεχνία των Προγραμματιστών- Μπορείς να κάνεις τριπλό άξελ τραγουδώντας Βασίλη Λέκκα πάνω από την τελευταία ανθρώπινη πατημασιά στο Έβερεστ-Σίγουρα μπορείς να κάνεις πολλά-πάντα όμως κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του Επόπτη, του Ελεγκτή, του Μέγα-Συμπλέκτη, και αλίμονο...του φοβερού Ψυχοστάτη...
Χρόνια πολλά, έκραξε λίγο πριν μας αφήσει χρόνους ο ψευδοπροφήτης, κατηργημένος από αλλαγή στις συνήθειες που επέφερε η ρωμαϊκή κατάκτηση, και πολύ αργότερα, όταν τα κόκκαλα του είχαν γίνει άμμος ανάμικτη με την σκόνη των αιώνων, από αλλαγή στη μηχανογράφηση, και κάποιον ιό του λογισμικού που εξαφάνισε τα ίχνη των τελευταίων του λόγων.
Από στόμα σε στόμα, επιβίωσε μόνο μία φράση του. «..Ζούμε στην ελληνιστική εποχή..» Κανένας δεν μπορούσε πλέον να καταλάβει τί ήθελε να πει.

4 σχόλια:

  1. Έχω την εντύπωση πως σε κάθε σου κείμενο οι προτάσεις και οι λέξεις είναι απλά μια σύμβαση.Και αυτό γιατί δημιουργούν ένα πλέγμα - λαβύρινθο ο οποίος έχει ως σκοπό να καμουφλάρει την εμφάνιση το όνομα και τα στοιχεία κάποιου συγκεκριμένου προσώπου υπαρκτού τις περισσότερες φορές - αν όχι στον συγγενικό - ευρύτερα κοινωνικό σου περίγυρο.
    1)Χρόνια Καλά και όχι πολλά.
    2)Πέρασες καλά εχθές;
    3)Τι γίνεται με το ούτι - δεν το συζητήσαμε;
    4)Ευχές στους γονείς σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. lak οι λέξεις είναι όντως σύμβαση αλλά κ αλήθεια, στο περίπου μια "συμβατική αλήθεια" για να το πούμε κ έτσι.. σκοπός μου δν είναι να κρύψω τπτ πάντως, παρά μόνο τις " εν θερμώ αλήθειες" αυτές δηλ που μας έρχονται όταν δν παίρνουμε απόσταση από τα πράγματα. Καλά ήταν ρε φίλε, γενικά ήμουν εγώ ψιλοξενερωμένος αλλά όλα ήταν μια χαρούλα. Για τα ούτια κανόνισε να τα πάρεις σπίτι να τα στρώσεις σιγά-σιγά κ μετά μου λες ανάλογα. Άντε καλή μας χρονιά, να δούμε τί άλλο θα δούμε, "δν με νοιάζει που πεθαίνω μόνο που όσο ζω μαθαίνω".. (κάτι ξέραν οι παλιοί)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μικροσοφιότατε Τιμολέων Ράδη η προβολή της πυραμιδικής μοιρολατρείας δεν είναι κόντρα, αν και συνήθως πετυχαίνεις να βάζεις τον εαυτό σου κόντρα. Παγανισμός και Χριστιανισμός δύο επίφοβες επιλογές, και η ευχετήρια εισαγωγή το κερασάκι. Μιας και είσαι από την Καππαδοκία μήπως είσαι wanna be Αλεβίτης και ερημοσπίτης... ή άνεργος Ζωροάστρης που αναζητεί νέες ευκαιρίες και καταδιώκεται από αναζητήσεις... Η Μέση και η μέση ενοχή μας, θα δούμε πριν μας σβήσουνε, θα τη σακουλευτούμε παρέα με τους μαύρους κύκλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μιχαλάκη μου χτυπάνε οι μπιέλες μου με τα comments σου, αλλά αν αυτά σε κρατάνε μακριά από το ρεβόλβερ του παππού, συνέχισέ το. Όντας ένθεος σε βαθμό παράκρουσης, λατρεύω τα προβληματικά τέκνα Του, παρέχω δε υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης στο 2106820... > ζωροάστρης άνεργος γαρ... (μην παίρνεις στο κινητό μέχρι να θυμηθώ που διάολο έθαψα το hands free)

    ΑπάντησηΔιαγραφή