Κυριακή 27 Ιουλίου 2008

vanity crisis

Ο "άνθρωπος του μετρό" με το ομώνυμο μπλογκάκι, είναι ένας τύπος που από την ώρα που παρουσιάστηκε στο στρατό κρατούσε αναλυτικές σημειώσεις -όπως χαρακτηριστικά λένε όσοι τον ήξεραν στη μονάδα του- για σχεδόν οτιδήποτε στο στρατό, κυρίως εμπειρίες και τα σχετικά. Όποιος θέλει μπορεί να μπει στο μπλογκ να διαβάσει τα κείμενα του, μιας και πρόσφατα τον "ανακάλυψε" η ταξιαρχία της Χίου και το ΓΕΣ και τώρα βρίσκεται αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο να "περάσει στρατοδικείο" αφού προχώρησε πολύ παραπέρα, "αποκαλύπτοντας", "δρομολόγια πυρομαχικών" και "σειριακούς αριθμούς όπλων". Όπως ακούγεται, η ταξιαρχία έχει ξεκινήσει ΕΔΕ για να εξετάσει κατά πόσο προκύπτουν ευθύνες που ερείδονται στον περίφημο "στρατιωτικό ποινικό κώδικα", τον μπαμπούλα κάθε έλληνα φαντάρου. Διαβάστε και κρίνετε μόνοι σας.

4 σχόλια:

  1. Πως πάει ψαρούλη; Πόσες και σήμερα;
    Δες το συμπατριώτη μου, τα σπάει ο τύπος.

    http://gortynios.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παλιωσάμην..
    βγήκε κ η μετάθεση..
    στείλε μου το msn σου γιατί δν προλαβαίνω........xaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κ επειδή καπνίζω, βρίζω, φτύνω χλέπες κ πίνω μπύρες ξαπλωμένος δν σημαίνει ότι δν έχω να σου πω μερικά καταπληκτικά νέα για τη καριέρα μου χαχαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι να διαβάσουμε ρε Τίμο, χέστηκε το παλικάρι και ανέβασε κάτι υπαινικτικές μαλακίες στην θέση των "στοιχείων". Δεν πάτε να γαμηθείτε όλοι λέω γω, παραφιλοσοφείς και συ αντί να μουτζώνεις, η κοπρολαγνεία του μητρικού θηλασμού, το κερασάκι της σκατότουρτας, κωλοφάρα βιρτσουαλιτέ και επ'ωμού βαθμοχειρία και κουτσός-σκυφτός-μπηγμένος και ριγμένος και άμπαλος και μένος και κρίμα να μην είσαι εδώ. Το φτύνουν το γάλα μερικοί οχι'mon Αμερική πάνω στα παλιά λημέρια για λιπαντικό τρόπον "μερίζειν" και ως συσταστικό των βαθουλωτών κενών της εν προκειμένω σημαντικής. Σας περνάω και δεν τσιμπάω τα κορίτσα στον δρόμο, ήπια τον Ρούμη χτες με τα πρησμένα μάτια και με κάποιες πινελιές να γλιτώσω από τους γραφικούς κακούς, τα παιδιά και το γκρι σκεφτόμουνα. Ίσα και δεν ξέρεις τι είναι ικανός να κάνει. Και υπό το πρίσμα το ουδέτερο με διπλή εκπροσώπηση πανελληνίων (ορόσημο) χωρίς γαμημένους από το σύστημα φυσιογνωμιστές σαν και του λόγου σου. Να πούμε τον θάνατο "θάνατο" όμως και τις κληρονομιές "προικιά" και τις λούμπες "μοιρολόγια" ή "γενιές στην πλάτη" για να μην μπερδευόμαστε και γιατί δεν θα το πούμε ποτέ στο κάτω κάτω άρα δεν προκύπτει "συμφωνία" αλλά βάση για χαρμάνι. Φιλιά και μην γκασπάρεις χωρίς κόπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή