Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

Gregoryte

Γρηγορείτε!!! Ο μόνος φόβος είναι ο φόβος!!! Η σκέψη ότι κάθε αίτημα για ελευθερία είναι μία φαιδρή γραφικότητα σε ένα μηχανιστικό και “ρεαλιστικό” σύμπαν που ολοένα αποδομείται. Η σκέψη ότι η αντίδραση είναι έκνομη. Η αντίληψη ότι η κατασκευή και αναπαραγωγή της Κοινωνικής Συναίνεσης είναι νόμιμο και αποκλειστικό προνόμιο των πολιτικών δημοσιογραφικών και θρησκευτικών μας ταγών, η σκέψη ότι η αναδιαπραγμάτευση και επαναξιολόγηση της κυρίαρχης αξίας νοηματοδότησης του βίου δεν μπορεί να είναι πρόταγμα προσωπικό. Όλοι μας ο καθένας μόνος και χωρίς ενίσχυση από πολιτικά δεκανίκια ή ιδεολογικά στεροειδή αναβολικά μπορούμε να αποδεσμεύσουμε τους εαυτούς μας από διεκδικήσεις ποσοτικά μετρήσιμες και αναφορικές της υλικής ευημερίας. Γιατί η υπαγωγή σε κοινωνικά θέσφατα που κατατέμνουν τα ανθρώπινα όνειρα δεν είναι προϋποθετική αξία της κοινωνικοποίησης και οι πολιτικές εξουσίες που με αρμάδες πραιτωριανών συνθλίβουν την προσωπική ελευθερία είναι ευκαθαίρετες.
Γρηγορείτε!!! Η μόνη ελευθερία είναι η πίστη!!! Πίστη ότι η ευημερία δεν προσδιορίζεται με όρια φτώχειας, μονάδες κατα κεφαλήν εισοδήματος, δείκτες ακαθαρίστου εγχωρίου προϊόντος, και τον FTSE 20. Ότι η ευημερία δεν αντανακλάται στην ανταποδοτικότητα του φορολογικού συστήματος, το κράτος πρόνοιας ή τις κοινωνικές παροχές. Ότι η υλική ευημερία ως πολιτικό πρόταγμα, δεν επικαθορίζει, προαποφασίζει, εμπνέει, ή διαμορφώνει το συμπεριφορικό-ψυχολογικό σύμπαν των ανθρώπων, ενώ η εμβάπτιση της ψυχής σε ένα ρευστό από υλικά ενός τέτοιου προτάγματος την καθιστά τελεσίδικα άκαμπτη όπως το πυρωμένο μέταλλο που ψύχει στο νερό ο μεταλουργός. Ότι εντέλει η υλική ευημερία είναι μία κατασκευή των κοινωνικών και πολιτικών επιστημών, μία ευτελής και τραγική απαγωγική αφαίρεση, της ευ-ετηρίας, που απλά σημαίνει καλό έτος με καλή συγκομιδή.
Η δολοφονία του Γρηγορόπουλου έγινε αφορμή να βγουν οι ζήτουλες στο δρόμο, αριστεροί δεξιοί και άλλοι, πλιατσικολόγοι.
Gregoryτε

3 σχόλια:

  1. Gia drasi konta sto spiti sou

    http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=941930

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://katalipsipolytexneiou.blogspot.com/

    http://147.102.219.129:8000/

    Σε λίγο καιρό θα χει και η Νομική ραδιόφωνο

    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΛΕΞΗ! 6000 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟΓΟΝΑ ΜΕΣΑ: ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενα αυθεντικό προλεταριακό κείμενο

    http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=945169

    ΑπάντησηΔιαγραφή