Τετάρτη, 5 Μαΐου 2010

Γιατί νεκρούς?


Είστε επαναστάτες ή εγκληματίες?Εκκληση προς όλο τον δημοκρατικό λαό:Απομονώστε τους νέο-φασίστες που αφαιρούν ζωές στο βωμό πάσης φύσεως ιδεολογημάτων.

2 σχόλια:

 1. Κάποιοι ξεκίνησαν για τη δουλειά το πρωί και δεν θα γυρίσουν ποτέ πίσω.. Όλοι μας ειμαστε συνυπεύθυνοι δυστυχώς κατα τη γνώμη μου.. Η ζωή πρέπει να συνεχιστεί όμως και είναι η σειρά της γενιάς μας να αποδείξει ότι μπορεί να μεταμορφώσει την Ελλάδα. Δεν ξερω πως, αλλά είμαι σίγουρος ότι όλοι μας θα προσπαθήσουμε. Το εύχομαι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Υπάρχει ευθύνη όλων μας, αυτό είναι σίγουρο, όμως λείπει η μπέσα που χρειάζεται για να το παραδεχτούμε.

  Απ'την άλλη πρέπει να παραμείνουμε ελεύθεροι από κάθε δοτή ψυχαναγκαστική ευθυνολαγνεία γύρω από τί εστί συνενοχή και υπόθαλψη του κοινωνικού χαρακτήρα της βίας(και της τρομοκρατίας), και να δούμε τα γεγονότα.

  Να μη μιλάμε ηθικοπλαστικά. Να μιλάμε αμερικάνικα. Για την ταμπακιέρα δηλαδή.

  Πόσοι και ποιοί διαδήλωσαν?
  Ποιός ανθρωπολογικός τύπος νεοέλληνα κατέβηκε στο δρόμο?
  Κάποιοι λένε την πορεία μεγαλειώδη.
  Εγώ λέω κολοκύθια.
  Του Πολυτεχνείου το 75 και το 76 είχε περισσότερους.
  Σε μια Αθήνα των 2 και όχι των 5 εκατομμυρίων.

  Αρα λέμε μεγαλειώδη την ημιμαθή και νεοελληναράδικη προσέγγιση που λέει να πάνε να γαμηθούν τα μέτρα γιατί είναι αδικα.

  Την προσέγγιση που ερείδεται σε ένα καταπιεσμένο θυμικό και ένα αλλοτριωμένο αξιακό υπόβαθρο. Ενός αναξιόπιστου ανθρωπολογικού μορφώματος, του πολίτη της νοοτροποκάστας του ελληνικού δημοσίου τομέα, του κατοίκου της Νέας Βαβυλώνας.

  Και δεν αναφέρομαι στα γεροντάκια, άλλου παπά ευαγγέλιο αυτό.

  Όσοι όμως διαδηλώνουν διατρανώνοντας ότι εκπροσωπούν ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ κι αυτό για να τους επιστραφούν οι δυο μισθοί τους λέω ευθέως ότι τους γαμώ. Γιατί και οι υπόλοιποι 12 που απομένουν κουτσουρεμένοι είναι από λεφτά δανεικά και αιματοβαμμένα.

  Πολλοί έλληνες συνταξιούχοι του ιδιωτικού τομέα χάνουν 4-5 χιλιάρικα ευρώ από τις μεταρρυθμίσεις και κρατάνε την ανάσα τους μήπως χάσουν τα πάντα από μία στάση πληρωμών επειδή κάποιοι δεν λένε να χωνέψουν αυτό που έχει συντελεστεί.

  Αυτοί οι άνθρωποι, δεν έκλεψαν, δεν διορίστηκαν, πάντοτε πλήρωναν τους φόρους τους μέχρι τελευταίας ρανίδας αίματος, ποτέ δεν άνοιξαν μαγαζάκι ποτέ δεν υπήρξαν αντιπαραγωγικοί, μια ζωή θυσίες και δουλειά. Αυτό που λέμε νοικοκυραίοι, τίμιοι άνθρωποι.

  Και προς απογοήτευση πολλών, να σου πω και κάτι. Δεν ψηφίζουν Καρατζαφέρη!

  Αν λοιπόν με απειλεί η Αριστερά με νέο εμφύλιο, -όταν δεν συμμετέχει στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, μπορώ κι εγώ να απαντήσω ομοίως. Γι' αυτό να μη μου κολλάνε όσοι νομίζουν ότι τους ανήκει η Ελλάδα.

  Γιατί ξέρω κι εγώ να τραμπουκίζω αν χρειαστεί. Και "αποθανέτω η ψυχή μου μετα των αλλοφύλλων" που λέει κι ο γέρος μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή